Jeltje Dijkstra

consultant

Bekijk Jeltje Dijkstra op LinkedIn

Jeltje is een ervaren adviseur op onderwijsgebied. Bij de PO-Raad hield zij zich o.m. bezig met vraagstukken rond governance en professionalisering van het bestuur. Vanuit haar pedagogische en sociologische achtergrond vindt Jeltje het belangrijk ook écht een gesprekspartner te zijn voor onze opdrachtgevers. Ze heeft oog voor mensen en hun omgeving en gelooft in het belang van de juiste kandidaat op de juiste plek. Zodat mensen tot hun recht komen, meer plezier hebben in hun werk en daarmee de organisatie een stap vooruit brengen.

Met haar nuchtere Friese houding houdt ze van authenticiteit. Ze vindt het dan ook belangrijk dat leidinggevenden rolzuiver handelen en blijvend met hun organisatie in gesprek zijn over taken en verantwoordelijkheden.

Zoals de directeur is, is de school. Als de directeur open en transparant is, dan zal het team dat ook zijn. Als de directeur plezier heeft, dan heeft de school dat ook. Als schoolleider heb je een voorbeeldrol. Wat je uitstraalt en voorleeft, krijg je terug.

Terug naar ScoliX team