Marcel van der Linden

consultant/recruiter

Bekijk Marcel van der Linden op LinkedIn

Marcel van der Linden heeft ruime ervaring binnen een breed spectrum van het onderwijs en vanuit diverse rollen: directeur, adviseur, interim manager en lid college van bestuur. Als gedreven onderwijsadviseur ontwikkelde hij o.a. trajecten voor (zeer) zwakke scholen, begeleidde hij cultuurveranderingstrajecten, coachte hij leidinggevenden in complexe onderwijskundige processen en versterkte hij bestuurlijke effectiviteit.

Zijn kracht zit in zijn scherpe analyses en het snel overzien en doorzien van processen. Met zijn analyses helpt hij mensen en organisaties verder. Hij is een toegankelijke gesprekspartner en maakt graag het verschil: aandacht voor de klant, die graag terugkomt omdat ze gehoord en gezien zijn.

Marcel houdt zich bij ScoliX vooral bezig met de begeleiding van werving- en selectietrajecten. In zijn rol als leidinggevende en (interim) bestuurder heeft hij hiermee ruime ervaring opgedaan. Belangrijke drijfveren in zijn werk zijn de inzet op duurzame relaties, een bijdrage leveren aan betekenisvolle organisaties en het vinden van de juiste, betrokken mensen die het verschil maken. Marcel is ervan overtuigd dat betekenisvolle organisaties met een duidelijke identiteit de toekomst hebben. Omdat betekenis altijd loont.

Mail Marcel: marcelvanderlinden@scolix.nl

Terug naar ScoliX team