Inschrijven

ScoliX staat steeds open voor nieuwe kandidaten. Voor functies die wij nu bemiddelen of wellicht straks. Als u zich bij ons inschrijft kunt u rekenen op:

  • Vertrouwelijke en respectvolle omgang met uw privacy gegevens.
  • Een gedegen traject waar u de ruimte krijgt om te kijken of u bij de opdracht of functie past.
  • Inhoudelijke en persoonlijke begeleiding voor, tijdens en na de aanstelling.
  • U komt in beeld voor een opdracht zonder hier zelf actief naar op zoek te gaan, bij sommige vacatures sturen wij u een attenderingsmail.
  • Helder verwachtingenmanagement.
  • Ondersteuning vanuit ons back-office team bij al uw vragen.

We streven naar persoonlijk samenwerken en duurzaam resultaat. Voor het onderwijs, in het klantcontact maar zeker ook in onze relatie met u als kandidaat in ons bestand.

Waarom inschrijven?

ScoliX werkt met een groot en actueel bestand van kandidaten voor search, interim of consultancy  voor het po, so, vo, mbo en hbo op alle managementlagen in de lijn of staf. Daar horen ook bestuurders en toezichthouders bij.

Wij streven ernaar om de kandidaten in ons bestand persoonlijk te leren kennen, ook als er (nog) geen passende opdracht is. Door te investeren in kennismakingsgesprekken en het actueel houden van ons bestand kunnen wij snel schakelen naar de opdrachtgever zonder in te leveren op kwaliteit.

ScoliX gaat zorgvuldig met uw gegevens om en werkt volgens de regels van de privacy-wet AVG. Lees meer over onze Privacy regeling.

Kandidaten over ons

Wilt u meer weten over de ervaringen van professionals met ScoliX? Lees ze hier.