Onze visie

ScoliX is actief in het onderwijs. Bewust. Omdat onderwijs een boeiende wereld is, waar leiders het verschil kunnen maken. We vinden het een voorrecht om aan die wereld een bijdrage te mogen leveren.

ScoliX zet zijn expertise in op drie gebieden: interim, search en consult.

We kennen het onderwijs van binnenuit en we begrijpen wat u wilt: een perfecte match, een snelle & zakelijke aanpak, deskundig en onderwijseigen advies, zorgvuldig & persoonlijk overleg en bovenal: liefde voor het onderwijs.

We werken met aandacht aan uw vraag. ScoliX is de sectoreigen intermediair voor bestuur en leiding in het onderwijs, een betrouwbare partner die gaat voor duurzame relaties. We brengen vraag en aanbod bij elkaar op basis van wederzijdse integriteit, rolneming en vakmanschap.

Ons team werkt graag met u samen voor goed geleid onderwijs. De waarden die het ScoliX team deelt:

valide

 

 

Raad van inspiratie

Wij houden ‘de zaag scherp’ door steeds te blijven leren van elke opdracht. We incasseren graag deugdelijke tegenspraak. Dat doen we ook door collegiale consultatie, vakbladen bijhouden, nieuwsbrieven lezen, audits ondergaan, congressen bezoeken, codes naleven, netwerken en last but not least te klankborden met onze Raad van Inspiratie.

Scolix werkt met meerdere adviesorganen samen voor het waarborgen van een hoogst mogelijke kwaliteit.